Ervaringen

Wat anderen over de MPD-training zeggenMayerli Zijlstra

YWAM Herrnhut – deelnemer februari 2020

Deze training liet me zien dat ikzelf vaak nog de voorziener wil zijn en hierin niet bewust was dat ik Zijn plaats in nam. Wat bevrijdend om daarin vergeving te ontvangen en te mogen leren wat mijn actieve rol is in ontvangen en Hem vertrouwen! In die zin heeft het me dichter bij God gebracht op verschillende vlakken.


Gretta van der Pols
Navigators – deelnemer september 2019

Wat het me uiteindelijk heeft opgeleverd is dat ik me heel vrijmoedig voel om te vragen, omdat het fundament dat ik heb is: dat ik mag weten dat ik het eigenlijk aan God vraag.

Karen Sleurink

Navigators – deelnemer september 2019

God heeft me verrast met partners, zijn visie op geven en zijn hart dat altijd uitgaat om voor ons te voorzien. Hij is de grootste gever. Het MPD’en was ook een persoonlijk proces: leren om Gods voorziening voor mezelf te ervaren en dat ook echt te geloven. Soms ook confronterend, omdat ik merkte dat mijn vertrouwen in Hem nog niet altijd even stabiel is. Tegelijk nodigt Hij me wel uit om dieper met Hem te gaan en Hem elke keer te zoeken.


Ruben Visser
Agapè – deelnemer september 2019

Ik heb meegemaakt dat ik iemand leerde kennen in een boomgaard toen ik appels aan het plukken was. En ik kende die man helemaal niet. (…) Twee weken later zat ik bij hem aan de keukentafel en vertelde hij dat hij partner wilde worden.

Elzeline van der Kooij

Zendeling bij A Story of Hope – deelnemer februari 2019

Deze training heeft mij gemotiveerd meer na te denken over de betrekking die Gods woord op mij persoonlijk heeft. Daarnaast ben ik uitgedaagd om dat in actie te brengen en mijn denken te vernieuwen. In die zin heb ik meer positieve en uitdagende ervaringen gehad met het verstaan van Gods stem. Ik ben actief uitgedaagd om mijzelf meer op God te richten en van hem te leren en tijd met Hem door te brengen.


Sanne Bos
Navigators – deelnemer september 2019

Ik heb me verdiept in wat geven is en ik heb gemerkt dat ik daar vreugde van krijg.
In gesprekken met familieleden kwamen er ook super mooie dingen uit.

Wouter Vonk

Navigators – deelnemer september 2018

Erg goed om met een 2,5 daagse te beginnen, dat geeft echt body aan de training. Het is prettig om letterlijk even weg te zijn en op de hei te zitten om met een nieuwe blik naar thema’s als geld, bezit, rentmeesterschap en partnerschap te kijken. Er was voldoende afwisseling en ook tof om de tijd te hebben om andere deelnemers te leren kennen. (Het eten was trouwens top!)


Arnout Wever
Navigators – deelnemer september 2019

Tijdens de training leer je veel van elkaar en oefen je ook praktisch met elkaar: dat sprong er bij mij elke keer weer uit. Daardoor hadden we echt binding met elkaar en merkte ik: oh, we zijn samen aan het groeien!

Marten Timmer

Youth for Christ – deelnemer september 2017

Een leerzame training. Het heeft mijn bijbels perspectief op het leven van giften veranderd. Het heeft me geleerd dat ik afhankelijk ben en dat het prima is aan God te vragen of Hij wil voorzien.


%d bloggers liken dit: